Angst for at gå til tandlæge?

Vil du have bugt med din tandlægeskræk?

Du er ikke alene. Der er rigtig mange mennesker, der bliver nervøse og angste, når det er tid til at besøge tandlægen – og for de fleste ville de ønske, at det ikke var sådan. Vi ved, at det kan være meget svært overhovedet at tage til tandlæge, når man lider af tandlægeskræk, og det betyder desværre også, at mange vælger at blive hjemme, fordi det er for ubehageligt at møde op.

Hos Tandlæge Reimer & Co kan vi godt forstå, at det kan være ubehageligt at skulle gå sin frygt i møde. Men det er rigtig vigtigt, at de af vores patienter, der lider af tandlægeskræk på et eller andet tidspunkt prøver at bryde sig fri fra angsten, og vi vil meget gerne hjælpe med at få det til at ske. I vores klinik sørger vi for at vores patienter med tandlægeskræk føler sig veltilpasse og trygge ved situationen både inden, under og efter behandlingen. Vi sørger for at have en god kommunikation med vores patienter og at skabe plads til patientens ønsker og behov.

Bryd den onde cirkel

Vores erfaring har vist, at de mennesker, som aldrig kommer til tandlæge får alvorlige problemer med deres tænder og tandkød – og det bliver en ond cirkel at skulle bryde. Jo længere tid vores patienter venter med at tage til tandlægen, jo mere kan tænderne tage skade, som vil kræve mere dybdegående behandlinger, der varer længere tid. Det kan gøre det endnu sværere for vores patienter at møde op – og på den måde bliver tandlægeskrækken øget og tandbehandlingen mere omfattende.

Har du længe gået og været nervøs for eller flov over at møde op hos tandlægen på grund af dine tænder eller din tandlægeskræk, vil vi kun anbefale dig at kontakte os. Vi vil meget gerne hjælpe dig med din tandlægeskræk og give dig et sundt og velplejet smil igen.

Her kan du læse mere om tandlægeskræk og få 10 gode råd til, hvordan du kan overvinde den.

Kontakt os på

Du kan booke tid her online, vi glæder os til at se dig på klinikken

Book tid online