Gode råd til dig med paradentose

Paradentose er en tandsygdom, der i folkemunde ofte omtales som ’de løse tænders sygdom’. Denne omtale skyldes, at løse tænder netop er det, du vil opleve, hvis du udvikler paradentose.

Når bakterier har haft mulighed for at bane sig vej fra mund til tandnerve og herfra videre til den knogle, tandroden sidder i, opstår paradentose, og denne tandsygdom er på alle måder en lidelse, du bør gøre dit ypperste for at undgå.

Er du alligevel en af de mange danskere, som har fået paradentose helt ind på livet, har vi som tandlæge på Frederiksberg samlet en række gode råd til dig.

Paradentosebehandling – vejen væk fra tandsygdommen

Det første og bedste råd, vi hos Tandlæge Reimer & Co ønsker at give dig, er, at du bør få foretaget regelmæssige tandeftersyn. Paradentose er nemlig vanskelig – om ikke umulig – for dig selv at mærke, og derfor er det afgørende, at en tandlæge regelmæssigt undersøger dine tænder for eventuelt begyndende paradentose.

Forud for paradentose går altid tandkødsbetændelse, der er markant lettere at behandle, og af denne årsag er det vigtigt også at tage tandkødsbetændelse alvorligt.

Et andet godt råd til dig med paradentose er at få foretaget behandling hos os som din tandlæge på Frederiksberg, hvis du har fået konstateret tandsygdommen. Reagerer du ikke på diagnosen, risikerer du med al sandsynlighed, at dine tænder én efter én vil ende med at falde ud. Sker dette, kan du se frem til en lang behandling, der i endnu højere grad er omfattende.

Derudover vil vi til enhver tid anbefale både dig, som har paradentose, og dig, som ønsker at forebygge, at børste dine tænder grundigt to gange om dagen, bruge tandtråd og ikke mindst at have solide og sunde kostvaner. Dette er den sikre vej til at undgå paradentose.

Få behandling hos os

Hos Tandlæge Reimer & Co behandlinger vi paradentose, og du er således velkommen til at kontakte os, uanset om du ønsker behandling eller udredning for paradentose.

Kontakt os på

Du kan booke tid her online, vi glæder os til at se dig på klinikken

Book tid online