NYHEDER

Paradentose er en tandsygdom, der i folkemunde ofte omtales som ’de løse tænders sygdom’. Denne omtale skyldes, at løse tænder netop er det, du vil opleve, hvis du udvikler paradentose.

Når bakterier har haft mulighed for at bane sig vej fra mund til tandnerve og herfra videre til den knogle, tandroden sidder i, opstår paradentose, og denne tandsygdom er på alle måder en lidelse, du bør gøre dit ypperste for at undgå.

Er du alligevel en af de mange danskere, som har fået paradentose helt ind på livet, har vi som tandlæge på Frederiksberg samlet en række gode råd til dig.

Læs mere

Kroner og broer er hyppigt brugte begreber inden for tandlægens verden. Men ikke desto mindre er der mange, der ikke er fuldt ud klar over, hvad det egentlig vil sige at have en krone eller få lavet en bro.

Uanset om du er usikker eller blot trænger til at få genopfrisket din hukommelse, giver vi som tandlæge på Frederiksberg dig her et indblik i forskellen.

Læs mere

Har du oplevet, at det gør ondt at børste området omkring en eller flere af dine tænder? Og har du sågar blødt i munden i forbindelse med tandbørstning? Så er der meget, der tyder på, at du har haft betændelse i dit tandkød.

Hver gang vi spiser og drikker udsætter vi vores tænder for en stor mængde bakterier. Og det er disse bakterier, der kan forårsage tandkødsbetændelse, der er en tilstand, du så vidt muligt bør forsøge at undgå, da denne kan føre til den langt mere alvorlige tandsygdom, paradentose.

Læs mere

En rodbehandling er en tandbehandling, der foretages, når betændelse i og omkring en tandnerve forårsager, at den pågældende tandnerve dør. Det er vigtigt at få bugt med de bakterier, der er skyld i tandnerves død, og det er netop hér, at en rodbehandling kommer ind i billedet.

Det er langt fra sjældent, at vi hos Tandlæge Reimer & Co udfører rodbehandling. Faktisk er det en behandling, som mange vil skulle have foretaget på et eller flere tidspunkter i livet. Desværre florerer der mange misforståelser om rodbehandling, og derfor slår vi én gang for alle et slag for at få manet disse i jorden.

Læs mere

Dannelsen af dit barns mælketænder begynder allerede i forsterstadiet og ved fødslen vil alle tænderne være færdigudviklet. De begynder først at vise sig i dit barns mund omkring 6-7 måneders alderen – og det er her, at tandplejen begynder som forældre. Fra første synlig tand er det nødvendigt, at du som forældre børster dit barns tænder. Særligt hvis barnet ammes, vil det være vigtigt, fordi modermælk indeholder meget sukker og dermed kan give huller i tænderne.

Læs mere

Du er ikke alene. Der er rigtig mange mennesker, der bliver nervøse og angste, når det er tid til at besøge tandlægen – og for de fleste ville de ønske, at det ikke var sådan. Vi ved, at det kan være meget svært overhovedet at tage til tandlæge, når man lider af tandlægeskræk, og det betyder desværre også, at mange vælger at blive hjemme, fordi det er for ubehageligt at møde op.

Læs mere

Visdomstænder er de sidste tænder vi får, og de kommer langt senere i livet end vores andre tænder. Som regel bryder de først frem i slutningen af vores teenageår, når vi er blevet visere – deraf har de fået navnet visdomstænder.

Ikke alle mennesker får visdomstænder i dag og hos nogle vil det ikke være alle fire. Det er ofte, at vi hos tandlægen oplever, at nogle patienter slet ikke har opdaget, at de er kommet frem, mens det hos andre kan være en ret smertefuld oplevelse. Det er altså vidt forskelligt fra person til person, hvordan oplevelsen af at få visdomstænder er.

Læs mere

Er dine tænder blevet misfarvet med tiden, og vil du gerne have dit hvide smil tilbage? Så er der i dag rig mulighed for at få foretaget en tandblegning. Vi kan hos Tandlæge Reimer & Co tilbyde vores kunder kosmetiske behandlinger af deres tænder, så de igen får nyt liv.

Læs mere

Kontakt os på

Du kan booke tid her online, vi glæder os til at se dig på klinikken

Book tid online