Tandblegning på Nørrebro i København

Få dit smil tilbage med en tandblegning

Er dine tænder blevet misfarvet med tiden, og vil du gerne have dit hvide smil tilbage? Så er der i dag rig mulighed for at få foretaget en tandblegning. Vi kan hos Tandlægerne Erik Strange tilbyde vores kunder kosmetiske behandlinger af deres tænder, så de igen får nyt liv.

Vi ved, at det for mange mennesker har en stor indflydelse på deres hverdagsliv ikke at være tilfreds med deres tænders udseende. Nogle har ikke lyst til at smile og le, som de plejede at gøre og vil helst skjule deres tænder, når de er sammen med andre – og det påvirker i høj grad selvværdet hos de personer.

Der eksisterer en opfattelse af, at hvide tænder betyder sunde tænder, men det er ikke altid helt rigtigt. Ofte kan både tænder og tandkød være sundt alt imens tænderne alligevel er misfarvede. Det skyldes, at nogle af de mad- og drikkevarer vi indtager kan misfarve vores emalje og tandben, selvom de dagligt plejes.

Du kan få hvidere tænder igen

Og der er hjælp at hente, hvis du gerne vil have lysnet dine tænder. Med tandblegning hos tandlægen, kan du få bleget dine tænder, så de bliver hvidere på en naturlig måde.

Vi anbefaler vores patienter til altid at få foretaget tandblegninger hos tandlægen af flere årsager. Mange af de produkter, der findes til at blege sine tænder har ingen effekt på grund af det lave indhold af blegemiddel. Adskillige tandpastaer lover hvidere tænder, men de giver desværre ikke nogen effekt på misfarvede tænder.

Det er derudover vigtigt at få en professionel og faglig rådgivning og vurdering, som kun tandlægen kan give. Hver gang man foretager en blegning vil det skade emaljen en smule. Hos de fleste patienter vil det ikke have indflydelse på deres tænders sundhed, hvis de er blevet plejet godt igennem livet, men det er altid en god idé at have tandlægen med på råd.

Vil du gerne vide mere om tandblegning er du velkommen til at ringe til os, hvis du har nogle spørgsmål til både tandblegning eller andet.

Kontakt os på

Du kan booke tid her online, vi glæder os til at se dig på klinikken

Book tid online