Visdomstænder

Vores sidste tænder

Visdomstænder er de sidste tænder vi får, og de kommer langt senere i livet end vores andre tænder. Som regel bryder de først frem i slutningen af vores teenageår, når vi er blevet visere – deraf har de fået navnet visdomstænder.

Ikke alle mennesker får visdomstænder i dag og hos nogle vil det ikke være alle fire. Det er ofte, at vi hos tandlægen oplever, at nogle patienter slet ikke har opdaget, at de er kommet frem, mens det hos andre kan være en ret smertefuld oplevelse. Det er altså vidt forskelligt fra person til person, hvordan oplevelsen af at få visdomstænder er.

Det er ikke alle visdomstænder, der behøver at blive fjernet og for langt de fleste mennesker, opstår der ikke nogle problemer, når visdomstænderne begynder at vise sig. Oplever du ømhed eller smerter omkring dine visdomstænder og er du i tvivl om de skal fjernes, er det en god idé at kontakte din tandlæge, så hun kan undersøge dine tænder. Du kan læse mere om, hvornår visdomstænder skal fjernes her.

Skånsomme behandlinger

Hos Tandlæge Reimer & Co vil vi gerne give vores patienter den mest behagelige oplevelse som overhovedet muligt, også når vi skal fjerne visdomstænder. Vi har i vores daglige arbejde derfor fokus på at give vores patienter skånsomme behandlinger, der, så vidt det er muligt, er smertefrie for patienten. Det er vigtigt for os, at vores patienter føler sig i trygge hænder og er veltilpas, mens de er hos os i klinikken. Vi vægter derfor en god kommunikation med vores patienter højt, så vi ved, hvilke behov eller ønsker vores forskellige patienter har.

Som patient hos os, vil vi gerne undersøge dine visdomstænder og give en faglig vurdering af, om det er nødvendigt at fjerne dem. Vores vurdering vil altid tage udgangspunkt i, hvad der er den bedste løsning for hver enkelt patient både nu og i fremtiden.

Hvis du har nogen tvivl, kan du altid kontakte os på klinikken.

Kontakt os på

Du kan booke tid her online, vi glæder os til at se dig på klinikken

Book tid online